Relatiecoaching bij coach Zaltbommel

  

Relatietherapie door ervaren relatiecoach - Coach Zaltbommel

Relatietherapie is het proces van ‘verwijten naar wensen en behoeften’. Verwijten zeggen namelijk wensen. Achter elk verwijt zit een behoefte of een wens. Door de wens uit te spreken in plaats van het verwijt, kan de ander kijken of hij/zij daarin tegemoet kan en wil komen.

 

Wanneer relatietherapie door een relatiecoach?

Relatietherapie door een relatiecoach komt op het moment dat jullie hebben het gevoel hebben dat jullie relatie veranderd is. Jullie hebben regelmatig woordenwisselingen en het gevoel langs elkaar heen te leven. Elke relatie draait om de balans tussen autonomie (zelfstandigheid) en verbondenheid. Het lijkt wel of de verbondenheid van het begin verdwenen is en ieder op een eiland zit. Herken je dit neem dan contact met mij op om een afspraak te maken. Bel 0418-642403 of 06-53802121, email M.Koopmans8@upcmail.nl

 

Relatietherapie bij Marieta Koopmans

In relatietherapie worden de patronen, die in de loop der tijd zijn ontstaan, in kaart gebracht. We bekijken welke patronen positief en bevorderend zijn voor de relatie en welke negatief en belemmerend zijn. Jullie beslissen zelf of je belemmerende patronen wilt en kunt doorbreken.
De verwijten die jullie hebben naar elkaar worden vertaald in behoeften en wensen. Tevens wordt gekeken naar de overeenkomsten en verschillen tussen jullie. Als jullie de verschillen accepteren, kunnen jullie van elkaar gaan leren.
Een voorbeeld: Als zij een gat in de hand heeft en hij op de centen zit, dan kan zij van hem leren om te sparen en hij van haar leren om wat guller te worden.

Overweeg je relatietherapie en wil je hulp van een relatiecoach, maar heb je nog vragen of lijkt het je een grote stap? Neem dan vrijblijvend contact op dan bespreken we dit: Bel 0418-642403 of 06-53802121, email M.Koopmans8@upcmail.nl. Wil je eerst meer lezen over mij, dan kan dat op deze webpagina /over-mij/

 

 

 

 

Inloggen
marietakoopmans.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!