Marieta Koopmans, over mij

 

 

Marieta Koopmans: over mij

Mijn grootste drive is het coachen van mensen en het trainen van leidinggevenden. Dit doe ik al meer dan dertig jaar als coach en psycholoog. Ook heb ik ruime ervaring als leidinggevende en manager en vijftien professionals aangestuurd.
Ik werk onder mijn eigen naam Marieta Koopmans, mijn officiële bedrijfsnaam is C’enter, maar ik sta ook bekend als Coach Zaltbommel en Psycholoog Zaltbommel.
Je kunt met de meest uiteenlopende zaken bij mij terecht, lees maar eens verder op een van coachingstrajectenpagina’s bijvoorbeeld over loopbaancoaching.

 

Hoe is Marieta Koopmans in haar werk?

In mijn werk ben ik erop gericht het beste in je boven te halen en ga ik uit van jouw kracht. Ik kijk samen met je naar mogelijkheden en kansen en steun je daarbij en leer je blokkades en belemmeringen los te laten.

 

Ik heb mijn praktijk C'enter (Marieta Koopmans: Coach Zaltbommel en Psycholoog Zaltbommel) in 1992 opgericht en ben gevestigd aan de Molenstraat 45, 5315 AA Kerkwijk (gemeente Zaltbommel).

 

Co-creatie en bezieling, 2 belangrijke woorden voor Marieta Koopmans

In mijn werk als coach / trainer en psycholoog zijn twee woorden belangrijk: Co-creatie en bezieling. Ik leg je hieronder uit waarom.

Co-creatie
"Kennis en ervaring delen, levert meerwaarde, relaties en vernieuwing op"

Co-creatie leidt tot meerwaarde en maatwerk. Co-creatie betekent samen creëren, van elkaar leren, elkaar aanvullen en helpen bij persoonlijke ontwikkeling. Co-creatie duidt op gelijkwaardigheid en partners in een ontwikkelingsproces. Dit komt tot uitdrukking in de samenwerking die ik met cursisten, opdrachtgevers, klanten, jou en andere relaties heb.

 

Bezield werken en leven


"Als je hart voor mensen hebt, komen de harde resultaten vanzelf"

Bezield werken en leven ontstaat als je de goede dingen doet. Daarmee bedoel ik dat je je dromen en ambitie kunt waarmaken zowel in je werk als in je privé-leven. Bezield werken en leven betekent ook dat je plezier en voldoening ervaart in de dingen waar je mee bezig bent. Dat je kunt genieten van je successen en ook leert van je fouten en blunders.

Iedereen heeft zijn eigen pad in zijn/haar ontwikkeling te lopen en ik geniet ervan als ik een tijdje met je mee kan lopen, zodat je kunt sparren, stilstaan, loslaten en soms ook uithuilen.

 

 

Inloggen
marietakoopmans.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!