Managementcoaching bij coach Zaltbommel

  

Managementcoaching bij Coach Zaltbommel

Managementcoaching komt bij jou op een goed moment als je jezelf en jouw team wilt blijven ontwikkelen om zo het beste eruit te halen. Managementcoaching kan jou en je team helpen zo efficiënt en effectief mogelijk de afgesproken resultaten te behalen.

Managementcoaching bij Marieta Koopmans H

Door meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het trainen en coachen van managers uit het bedrijfsleven, de overheid en het bankwezen en zelfstandig ondernemers, weet ik goed waar de behoefte en oplossingen bij managementcoaching liggen.

Zo kan ik je bijvoorbeeld helpen bij het leren:

  • Coachen van medewerkers;
  • Delegeren;
  • Beinvloeden van mensen en organisatie;
  • Begeleiden van veranderingsprocessen en
  • Teambuilding.

Managementcoaching in trajecten

Een managementcoachingstraject is gericht op je persoonlijke ontwikkeling als manager. Wat zijn je talenten, kwaliteiten, waarden en je ambitie? En wat wil je verder nog ontwikkelen om nog beter uit de verf te komen als manager?
Daarnaast kan ik je ook coachen bij dilemma’s en lastige beslissingen. Door mijn jarenlange
ervaring in allerlei bedrijven en organisaties kan ik je leren out of the box te denken en kijken, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen.

 

Managementcoaching; iets voor jou?

Als je denkt dat managementcoaching iets voor jou is, neem dan zeker vrijblijvend contact met mij op om een afspraak te maken, zodat ik je vragen kan beantwoorden. Mijn telefoonnummer is: 0418-642403 of 06-53802121. Email: M.Koopmans8@upcmail.nl. Ik zit in Zaltbommel, maar spreek af in het hele land. Een afspraak via Skype is ook mogelijk . Als je een coach bij jou in de buurt wilt, breng ik jou graag daarmee in contact.

 

Boeken over Managementcoaching

Lees ook mijn boeken over management en leiderschap (interne link). Deze zijn uit gegeven en te bestellen bij Uitgeverij Thema: http://www.thema.nl/ http://www.thema.nl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/thema-thema-Site/nl_NL/-/EUR/ViewParametricSearchBySearchIndex-Start;pgid=TEHmmV8fKYZSR0B1u7iZcA.H0000b8KYS0Gl;sid=Q2SxqBhlKiWxqEtqALK6gRtvdScPHC4m_dA=?WFSimpleSearch_NameOrID=marieta+koopmans

Andere titels van mijn hand vind je op Boeken Marieta Koopmans /boeken/ (link naar webpagina Boeken Marieta Koopmans met zoekwoorden Boeken Marieta Koopmans).

 

 

                         

Inloggen
marietakoopmans.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!