Loopbaancoaching bij coach Zaltbommel

 

Loopbaancoaching bij Coach Zaltbommel

Loopbaancoaching helpt bij vragen over je werk en loopbaan. Als je twijfelt aan je huidige baan of je hebt het niet meer naar je zin. Als je wilt verder doorgroeien binnen jouw organisatie of je bent manager en je verlangt naar de tijd dat je een professional was in je vak. Of als je vrouw bent en wilt doorbreken door het glazen plafond, lees dan ook zeker verder op  /coaching-vrouwen-met-ambitie/

Als je jezelf hierin herkent, dan is het tijd om contact op te nemen met een coach voor loopbaancoaching. Ik heb ruime ervaring in loopbaancoaching en help je om keuzes te maken, jezelf verder te ontwikkelen, te profileren en je wens en ambitie te realiseren.

 

Loopbaancoaching in verschillende trajecten bij Coach Zaltbommel

Loopbaancoaching bestaat uit een traject dat gericht is op het ontdekken van je ambitie (dromen en verlangens), kwaliteiten, geloof in jezelf, het vinden en inzetten van de juiste mensen om je verder te helpen, het maken van plannen en actie ondernemen.
Als je vragen hebt over de inhoud van een loopbaantraject, of andere zaken aan bod zou willen laten komen, kun je dat uiteraard met me bespreken.

 

Vragen over loopbaancoaching?

Neem vrijblijvend contact met mij op om een afspraak te maken, zodat ik je vragen kan beantwoorden.

Bel 0418-642403 of 06-53802121. Email: M.Koopmans8@upcmail.nl.  
Ik werk in Zaltbommel, maar spreek af in het hele land. Een afspraak via Skype is ook mogelijk. Als je een coach bij jou in de buurt wilt, breng ik jou graag daarmee in contact.

 
Van droom naar actieplan!

Lees mijn boek 'Mans genoeg' (interne link naar de webpagina boeken met de zoekwoorden Boeken Marieta Koopmans) over de methode van droom naar actieplan. Een hoe boek voor ambitieuze vrouwen (ook voor mannen interessant).

 

 

Inloggen
marietakoopmans.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!