Marieta Koopmans, psycholoog, helpt je om antwoorden te vinden op je vragen/problemen.

 

 

Psycholoog Zaltbommel coacht je om antwoorden te vinden op je vragen/problemen

De meeste werkende mensen, managers, zelfstandigen of studenten, willen zich graag ontwikkelen. Maar soms stuit je daarbij op lastige vragen, problemen of ‘blokkades’ en heb je net een zetje nodig en kun je er deskundige hulp bij gebruiken. Je merkt bijvoorbeeld dat je werk en je leven niet helemaal lopen, zoals jij graag gewild of gepland had. Of je hebt het niet meer naar je zin, je twijfelt aan jezelf of bent bang of onzeker. Je relatie loopt vast omdat jullie elkaar niet meer begrijpen. En misschien zoek je gewoon iemand om even mee te sparren, iemand met wie je je werk en leven op een rijtje wilt zetten. Daar kan een psycholoog je bij helpen, je bent daarvoor van harte welkom bij mij.

 

Waarmee kan Psycholoog Zaltbommel jou helpen?


Als je bovenstaande herkent, blijf er dan niet ‘mee lopen’ maar neem contact met me op. Vanuit mijn achtergrond als psycholoog én coach begeleid ik al dertig jaar (werkende) mensen en managers met allerlei soorten vragen. Niets is nog ´gek of vreemd voor mij´ want ook ik ben ervaringsdeskundige./over-mij/. Wat ook fijn is om te weten is dat je direct bij mij terecht kunt, omdat ik geen wachtlijst heb.

 

Wat leer jij bij Psycholoog Zaltbommel?

Ik ondersteun je als psycholoog en coach. Bij mij leer je jezelf te ontwikkelen en met meer zelfvertrouwen je problemen en vragen op te pakken en op te lossen. Je gaat anders (positiever) tegen jezelf, je kwaliteiten, talenten en mogelijkheden aan kijken, waardoor je beter gaat functioneren. Vooral het zelf leren doen is een belangrijk aspect, want die kennis kun je namelijk later zelf weer inzetten.

 

Duur van de trajecten bij Psycholoog Zaltbommel

Bij Psycholoog Zaltbommel is de gemiddelde duur van een traject relatief kort, gemiddeld zijn 6 sessies voldoende. Soms kun je zelfs al nà het intakegesprek zelf verder met je vragen en is een vervolggesprek niet nodig. Wil je weten wat het tarief van Psycholoog Zaltbommel is, lees dan hier verder./tarief-en-vergoeding/
Jij bepaalt zelf hoe vaak je wilt komen en met welke frequentie. Eventueel ondersteun ik je in de tussenliggende periode per mail. Woon je te ver weg (van Zaltbommel), dan kunnen we skypen of ik verwijs je naar een psycholoog/coach bij jou in de buurt.

Bel 0418-642403 of 06-53802121 om een afspraak met mij (Marieta Koopmans) te maken.

 

 

Waar is Psycholoog Zaltbommel gevestigd?

Mijn praktijk is gevestigd in Zaltbommel, in het tegen Zaltbommel aan liggende dorpje Kerkwijk om precies te zijn. Op de contactpagina /contactformulier  Contact Psycholoog Zaltbommel en Coach Zaltbommel) vind je de verdere adresgegevens.

 

Voorbeelden trajecten Psycholoog Zaltbommel

Loopbaancoaching: Van Droom naar actieplan /loopbaancoaching/

Managementcoaching:  Van problemen naar resultaten en oplossingen/managementcoaching

Coaching vrouwen met ambitie: Van twijfel aan jezelf naar geloven in jezelf  /coaching-vrouwen-met-ambitie

Assertiviteit coaching: Van jezelf wegcijferen naar voor jezelf zorgen en opkomen /assertiviteitscoaching/

Coaching rouw- en verliesverwerking: Van rouwen naar de draad weer oppakken

 /coaching-rouwen-verliesverwerking

Relatie coaching: Van verwijten naar wensen en behoeften /relatiecoaching/

 

 

Inloggen
marietakoopmans.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!