Coaching vrouwen met ambitie

Vrouwencoach Marieta Koopmans: Coach Zaltbommel

 

Als vrouwencoach help ik je met:

 • je droomt van een leidinggevende functie in de toekomst;
 • jouw ambitie voor een hogere leidinggevende functie;
 • je droomt van een eigen bedrijf met of zonder personeel.

Durf je niet goed of wil je hier hulp bij? Vraag dan bij mij een gesprek aan, als ervaren Vrouwencoach help ik je met het antwoord op vragen en verdere twijfels. Blijf hier niet langer mee lopen, maar neem contact met mij op:

 

Vrouwencoach én ervaringsdeskundige


Als Vrouwencoach weet ik dat veel getalenteerde, goed presterende vrouwen last hebben van het zogenaamde bedriegersgevoel, de voortdurende angst dat ze ‘door de mand vallen’. Ze bedriegen zichzelf, omdat ze denken dat ze niet competent zijn, terwijl anderen wel beter weten.

De volgende uitspraken hebben met dit bedriegersgevoel te maken, herken jij deze?

 • Anderen denken dat ik competenter ben dan ik in werkelijkheid ben;
 • Ik heb deze baan te danken aan toeval en geluk;
 • Ik ben bang dat anderen ontdekken dat ik niet zo capabel ben dan zij denken;
 • Ik vergelijk mezelf vaak met anderen en dan denk ik dat zij intelligenter en beter zijn dan ik;
 • Ik vind het spannend als anderen mij feedback geven;
 • Ik vind het lastig om complimenten te ontvangen en
 • Ik kan niet van successen genieten, want ik heb er altijd zelf aanmerkingen op.

Het bedriegersgevoel kent vele uitingsvormen zoals:

 • Ongezond perfectionisme, dat wil zeggen onrealistische hoge doelen stellen;
 • Timemanagementproblemen, zoals uitstelgedrag, geen prioriteiten stellen, geen nee zeggen;
 • Zestig tot tachtig uur in de week werken;
 • Een sterk ontwikkelde innerlijke stem die je afkraakt en onderuit haalt en zegt dat je tekortschiet;
 • Stress en burn-out en
 • Een aangeboden baan weigeren.

Coachingstraject voor vrouwen door een ervaren Vrouwencoach

Een coachingstraject voor vrouwen is gericht op het krijgen van meer zelfvertrouwen en een realistische kijk op je talenten en kwaliteiten. Daarnaast ontwikkelen we vaardigheden om bijvoorbeeld nee te zeggen, hulp te vragen, feedback te geven en ontvangen, keuzes te maken over hoeveel tijd je in je werk wilt steken en realistische doelen te stellen. Door kleine stapjes te zetten en successen te boeken ontwikkel je meer zelfvertrouwen. Als ervaringsdeskundige (van ook het bedriegersgevoel! ben ik extra goed in staat om je te helpen. Lees hieronder mijn persoonlijke ervaring met dit bedriegersgevoel.

http://www.marietakoopmans.nl/upload/Het_bedriegersgevoel_uit_eigen_ervaring.pdf

 

Een Vrouwencoach, iets voor jou?

Een vrouwencoach is iets voor jou op het moment dat je je realiseert dat je als vrouw het heft in eigen handen wilt nemen. Neem dan vrijblijvend contact met mij op om een afspraak te maken, zodat ik je vragen kan beantwoorden.

Bel 0418-642403 of 06-53802121. Email: M.Koopmans8@upcmail.nl.
Ik werk in Zaltbommel  , maar spreek af in het hele land. Een afspraak via Skype is ook mogelijk . Als je een coach bij jou in de buurt wilt, breng ik jou graag daarmee in contact.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inloggen
marietakoopmans.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!