Coaching rouw-en verliesverwerking bij coach Zaltbommel

 Rouw- en verliesverwerking bij Coach Zaltbommel

Rouw en verliesverwerking gaat om het proces ‘van rouwen en verwerken naar de draad weer oppakken’. Rouw en verliesverwerking gaat niet alleen over het verliezen van een dierbare door overlijden. Rouwen en verwerken is soms ook nodig als je gescheiden bent, je baan verloren bent, je met pensioen bent, je kinderen uit huis zijn of wanneer je uit je vertrouwde omgeving bent vertrokken.

Je kunt dan merken dat je vastloopt, diep van binnen voel je dat je als het ware opnieuw zin moet geven aan je leven. Eerst zul je het verdriet moeten verwerken om daarna de draad weer op te pakken. Een Coach Rouw en Verliesverwerking kan je hiermee helpen.

                                                                                                             

Rouwen en verliesverwerking is een proces

Er is veel onderzoek gedaan naar rouw en verliesverwerking. Het is een proces en de fasen die je doorloopt zijn: ontkenning, protest, onderhandelen, depressie en aanvaarding. In de praktijk lopen die fasen door elkaar heen. Elke fase is weer anders in vorm en intensiteit.

Bij je verliesverwerking heb je een aantal dingen te doen: aanvaarden van het verlies, doorleven van de pijn en het verdriet, aanpassen van je leven en het verlorene een plek geven en last but not least verder leven.

 

Hulp nodig bij rouw - en verliesverwerking?

Neem vrijblijvend contact met mij op om een afspraak te maken als je vragen of hulp nodig hebt bij rouw en verliesverwerking. Bel 0418-642403 of 06-53802121, email: M.Koopmans8@upcmail.nl. Wil je eerst meer lezen over mij, dan kan dat op deze webpaginap  /over-mij/ 

Inloggen
marietakoopmans.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!