Assertiviteitscoaching bij coach Zaltbommel

  

Assertiviteitscoaching bij Coach Zaltbommel

 

‘Van jezelf wegcijferen naar voor jezelf opkomen ’ dat is assertiviteitscoaching en leer je bij Coach Zaltbommel, Marieta Koopmans. Asssertiviteitscoaching kan je helpen als je het gevoel hebt te weinig voor jezelf op te komen, van huis uit bescheiden bent, of een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en zorg voor anderen draagt. Je vindt het lastig om voor je mening uit te komen. Je doet niet graag een beroep op een ander, omdat je een nee van de ander ervaart als een afwijzing van jezelf. Je zegt niet gauw nee, of vaak heb je al ja gezegd op een verzoek, voordat je erover nagedacht hebt.  Je vindt het moeilijk om kritiek te geven en te ontvangen, je vermijdt conflicten. Je ervaart regelmatig spanning.
 

Als je jezelf hierin herkent, neem dan contact met mij op om een afspraak te maken om te praten over assertiviteitscoaching waarin je dit soort punten aanpakt. Bel 0418-642403 of 06-53802121, email M.Koopmans8@upcmail.nl.

 

Assertiviteitscoaching in verschillende trajecten bij Coach Zaltbommel

Bij assertiviteitscoaching kijken we eerst wat je kwaliteiten, talenten en vaardigheden zijn. Daarnaast praten we over welke belemmeringen je ervaart om je assertief te gedragen. Je onderzoekt je belemmerende gedachten over situaties en je oefent in de sessies, op je werk en de thuissituatie om je assertiever te gedragen. Je krijgt ook theorie, opdrachten en vragenlijsten via de mail. Als je veel spanning ervaart, ga je aan de gang met ontspanningsoefeningen en andere methodes om je wat rustiger te maken.
 

Vrijblijvend gesprek over assertiviteitscoaching?

Hierboven staan enkele onderdelen van assertiviteitscoaching. Natuurlijk heeft iedereen een eigen behoefte en wordt de assertiviteitscoaching ook op jou afgestemd. Neem gerust contact hierover op.

 

 

Inloggen
marietakoopmans.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!